Northern Sound järjestää yhteistyössä Event Lighting Rentalin kanssa yhteistyössä Chamsys -valo-ohjainkoulutuksen Inarin SAKK tiloissa 15.-16.2.2021. Chamsys MagicQ on yleisesti käytetty valo-ohjausjärjestelmä kaikkialla maailmassa niin DJ-, baari-, live- kuin teatteriympäristössä.

Northern Sound järjestää Event Lighting Rentalin kanssa yhteistyössä Chamsys valo-ohjainkoulutuksen 15.-16.2.2021. Koulutus järjestetään SAKK tiloissa kaksipäiväisenä intensiivikoulutuksena. Koulutus edellyttää perustuntemusta esitysvalaisusta ja DMX-ohjauksesta.

Chamsys on brittiläinen valo-ohjainvalmistaja, jonka isoja valo-ohjainkonsoleja käytetään konserttisaleissa, teattereissa ja festivaaleilla ympäri maailmaa, mutta pienempiä tuotteita diskoissa ja baareissa joka kolkassa. Kaikista löytyy sama ohjelmisto  – MagicQ, joka on ilmaiseksi ladattavissa kenen tahansa käyttöön.

Kurssin kouluttaja Jaakko Peltonen on toiminut Chamsysiä maahantuovan F-Pron asiantuntijana sen minkä on ehtinyt päätyöltään kiertuevaloteknikkona mm. Yonalle ja Nikke Ankaralle.

Kuvan mahdollinen sisältö: 6 henkilöä, hymyileviä ihmisiä

Kurssilla käydään läpi perinpohjaisesti koko järjestelmä kahdessa päivässä. Ensimmäisenä päivänä käydään läpi perustason asiat, joista löytyy varmasti opittavaa edistyneemmällekin käyttäjälle. Toisena päivänä keskitytään syvällisempiin asioihin. Tarkempi kuvaus sisällöstä löytyy täältä:

https://drive.google.com/file/d/1KdaeIYCr7FM8XzPTraVGdxBEQMzbVTPN/view?fbclid=IwAR2ixPFG_AVz3sdDLhToLFpGCOx9IyPU5dEfwn2un55mIGUEH5vUXv7ev-A

Koulutusen hinta on 150€ sis alv 24% 2pv / 100€ sis alv 24% 1pv.

Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen info@northernsound.fi. Maksu ennakkolaskulla.

Omaan laiteiston mukaan ottaminen on sallittua ja suotavaa.

Lisätiedot Eetu Suominen 04578324015 tai Jaakko Peltonen 0504901021

https://chamsyslighting.com

https://www.facebook.com/eventlightingrental

https://www.f-pro.fi