Northern Sound on solminut jälleenmyyntisopimuksen iisalmelaisen kaiutivalmistajan Genelecin kanssa.

Northern Sound on solminut jälleenmyyntisopimuksen suomalaisen kaiutinvalmistaja Genelecin kanssa. Genelec on yksi suurimmista suomaisista innovaattoreista alalla ja tehnyt maailmanvalloituksensa äärimmäisen tarkkojen studiomonitorien valmistajana. Yhtiö on perustamisestaan 1978 lähtien ja kansainvälistymisestään huolimatta toiminut Iisalmessa, Kainuun maakunnassa. Genelec on tunnettu ja palkittu useilla kansainvälisillä palkinnoilla niin ammattilaisten keskuudessa työkaluna, teollisen muotoilun edelläkävijänä kuin vastuullisuudestaan. Valmistaja on tuotevalikoimallaan ja osaamisellaan lähtenyt studion uumenista ja lanseerannut monia suosittuja tuotteita myös kotikäyttöön ja julkisiin asennuksiin.

Northern Soundin ja Genelecin välinen jälleenmyyntisopimus kattaa näin alkuvaiheessa kaikki asennussarjan tuotteet, ja 8000-sarjan studiomonitorit. The Ones, SAM ja G-sarjat sekä kotiaudiotuotteet katsotaan tapauskohtaisesti.

“Olemme erittäin tyytyväisiä että edustuksemme laajenee myös kasvaville pohjoisen markkinoillle.” – Sami Mäkinen, myyntijohtaja, AV-asennustuotteet

https://www.genelec.fi/